.

Φιλτράρισμα κατά

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Μάρκα

Μάρκα

Βάρος

Βάρος

  • 1,3kg - 1,95kg

Τιμή

Τιμή

  • 0,00 € - 38,00 €

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Παπούτσια για την εργασία, παπούτσια προστασίας.

Προϊόντα σε αυτή την κατηγορία

Ενεργά φίλτρα

Μποτάκι ασφαλείας της Delta Plus (Panoply), σειράς X-LARGE INDUSTRY που ανταποκρίνεται στα πιο δύσκολα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

48,34 €

Κλασσικό και διαχρονικό μποτάκι ασφαλείας S1 για τα δημόσια έργα και την βιομηχανία. Πάνω μέρος: Δέρμα κρουπόν χρωματισμένο. Φόδρα: Απορροφητικό πολυαμίδιο. Επένδυση καθαριότητας: Σταθερή - Πάνω μέρος από πολυαμίδιο πάνω σε EVA. Σόλα: Χυτή, αντιστατική με αντοχή στην διάτρηση - PU διπλής πυκνότητας.

28,82 €

Παπούτσι ασφαλείας της Delta Plus (Panoply), σειράς LIGHT WALKERS.

34,13 €

Μποτάκι ασφαλείας της Cofra, σειράς F&T.

20,89 €

Μποτάκι ασφαλείας S1/201 FF Group. Σίδερο μπροστά. Αντοχή σε κρούση ως 200 Joules. Αντικραδασμική σόλα. Αντοχή σε ελαφρά οξέα και λάδι. Αντιστατικότητα ως 1000 ΜΩ. Ειδικά επεξεργασμένο δέρμα. Το δέρμα, το ύφασμα και όλες οι κλωστές είναι βαμμένο με αντικαρκινικές βαφές, κατόπιν οδηγίας και κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

29,00 €

Μποτάκι ασφαλείας WR/101 FF Group, ορειβατικού τύπου, πορπες κορδωνιών για μεγαλύτερη ασφάλεια. Διαθέτει αντοχή σε κρούση εώς 200 joules, αντιστατικότητα εώς 1000ΜΩ, αντοχή σόλας σε διατρήσεις μέχρι 1100Ν, ειδικά επεξεργασμένο δέρμα. Το δέρμα, το ύφασμα και όλες οι κλωστές είναι βαμμένο με αντικαρκινικές βαφές, κατόπιν οδηγίας και κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

34,00 €

Μποτάκι ασφαλείας WR/101 FF Group, ιδανικό για αγροτικές εργασίες. Διαθέτει ανατομική σόλα, αναπνέον ύφασμα,αντιστατικότητα εώς 1000ΜΩ, υψηλής ποιότητας δέρμα. Το δέρμα, το ύφασμα και όλες οι κλωστές είναι βαμμένο με αντικαρκινικές βαφές, κατόπιν οδηγίας και κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

38,00 €
0