.

.

Επιστροφες – Ακυρωσεις

Επιστροφες Προϊοντων

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Η καταβολή του οφειλόμενου ποσού, έπειτα της επιστροφής των προϊόντων, θα γίνετε μόνο μέσω τραπέζης και συγκεκριμένα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ.
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες.
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.
  • Να είναι στα άμεσα διαθέσιμα. Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές σε προϊόντα που δεν είναι στο στοκ μας και γίνονται παραγγελία αποκλειστικά για τον αγοραστή.

Περιπτώσεις D.O.A. (dead on arrival – Ελαττωματικό κατά την άφιξη) αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, καθώς εμπλέκεται και η εκάστοτε αντιπροσωπία. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματός μας (τηλεφωνική ή έγγραφη), ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας.

Εάν αποφασισθεί η επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας, τότε αυτή γίνεται αποκλειστικά με τα ΕΛΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ.

Ακυρωσης Παραγγελιας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπέζης. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.

0