.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 3 ΣΗΜΕΙΩΝ DOMUS TOPGEAR 35mm 93635

Κωδ.: 29.93635

Η γραναζωτή κλειδαριά 3 σημείων TOPGEAR χρησιμοποιείται σε κάθε ανοιγόμενο προφίλ αλουμινίου, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια κλειδώματος.Αποτελείται από 3 κλειδαριές που εκτείνονται 20χιλ. Αυτό που κάνει την TOPGEAR να ξεχωρίζει είναι ότι σε περίπτωση παραβίασης της κεντρικής κλειδαριάς, “παγώνουν” και δεν λειτουργούν η επάνω και κάτω κλειδαριά.

50,07 €
με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Ποσότητα

Χαρακτηριστικά:

Αποτελείται από την κεντρική κλειδαριά και δυο μικρότερες, μία στο πάνω και μία στο κάτω μέρος της κλειδαριάς. Κλειδώνει με δύο πλήρεις περιστροφές στον κύλινδρο. Μέσω ενός συστήματος χαλύβδινων γραναζιών και οδοντωτών κανόνων ενεργοποιούνται οι τρεις γλώσσες, οι οποίες κλειδώνουν ταυτόχρονα. Η άνω και η κάτω γλώσσα με το σχήμα σφήνας επιτυγχάνουν την απόλυτη στεγανότητα στην πόρτα, ενώ για τη μέγιστη ασφάλεια όλες οι γλώσσες εκτείνονται 20mm. Στη μεσαία κλειδαριά η άνω γλώσσα είναι ρυθμιζόμενη και μετατρέπεται εύκολα από δεξιά σε αριστερή.
Οι τρεις κλειδαριές της TOPGEAR έχουν πάχος 16mm. Επειδή οι βασικές διαστάσεις της TOPGEAR δεν διαφοροποιούνται από τις άλλες κλειδαριές της Domus ή όσων κυκλοφορούν στην αγορά, η αντικατάστασή τους είναι εύκολη και δεν απαιτεί επιπλέον ενέργειες τοποθέτησης.
Βάρος: 2490gr
A: 35mm
B: 50mm
C: 85mm
D: 24mm
Περιλαμβάνονται αντικρύσματα

29.93635

Φύλο δεδομένων

ΤΥΠΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ
ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Κωδικοί παραγγελιών

0